iPhone X reparatie den haag

Repair

iPhone X reparatie Den Haag, klaar terwijl je wacht!

De iPhone X  is de basis van alle nieuwe iPhones zonder homebutton, vanaf dit model zijn alle iPhones met face id. Het is door Apple gelanceerd ter ere van het 10 jarige bestaan van de iPhone. De iPhone X is echte top model onder de smartphones, snelle processor maar ook een super strak beeldscherm die de kleuren erg mooi weergeeft.  Maar wat als je iPhone niks meer doet, of kapot lijkt te zijn? Lees hieronder wat wij voor je iPhone kunnen betekenen.

Nieuw ontwerp

Het design is totaal anders dan we van Apple gewend zijn. De voorkant bestaat compleet uit het beeldscherm waarbij er dus ook geen ruimte meer is voor de Touch ID. Daarvoor was de homebutton de key om de iPhone te ontgrendelen. In plaats daarvan heeft Apple gekozen voor Face ID, je kunt je iPhone middels gezichtsherkenning ontgrendelen. Door de slimme sensoren kan de iPhone X enkel met jouw gezicht ontgrendeld worden, zelfs in het donker is dit mogelijk. In plaats van een LCD-display, waar de eerdere iPhones over beschikken, is er nu gekozen voor een Super Retina-display waarbij gebruik wordt gemaakt van OLED- scherm technologie, dit zorgt voor een super strakke weergave en ook is het engergie verbruik van deze type scherm veel lager dan voorheen, dus je batterij duur gaat langer mee! Toch kan het gebeuren dat, ondanks alle nieuwe aanpassingen aan het design, het scherm kapot gaat of dat er een ander defect optreed bijvoorbeeld de powerknop die niet reageert of een oorspreker waar geen geluid meer uit komt. Mocht dit voorkomen breng dan je iPhone X naar Smartphone Repair Company in Den Haag, waar we deze kunnen onderzoeken en repareren.

iPhone X scherm reparatie Den Haag

Heb je een barst in je iPhone X, geen stres bij Smartphone Repair Company ben je bij het juiste adres. Wij kunnen het gebarsten scherm, een scherm waar vlekken op zit of waar het touchscreen deels werkt binnen 30 minuten voor je vervangen. Wij gebruiken bij de reparatie alleen maar originele onderdelen zodat je smartphone weer optimaal werkt.

90 dagen garantie en een afspraak direct online inplannen

Smartphone Repair Company geeft 90 dagen garantie op het vervangen onderdeel. Deze garantie geldt niet voor  gebruikersschade.

We zijn 7 dagen per week open, we werken uitsluitend op afspraak deze kun je telefonisch maken of via ons online reservering systeem. Geef gelijk aan wat het defect is zodat wij ons hierop kunnen voorbereiden om je zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Heb je nog vragen email ons dan op info@smartphonerepaircompany.nl of bel ons op 070 753 44 55.

Smartphone repair company

Ook andere reparaties