iPhone 7 reparatie den haag

Hieronder vindt u de tarieven voor het repareren van verschillende onderdelen van uw iPhone 7 plus:

Repair

30 minuten iPhone 7 reparatie service Den Haag

Als je je iPhone snel en deskundig wil laten repareren, maak dan een afspraak met ons online of telefonisch en kom lang in onze vestiging in Den Haag. Een iPhone reparatie duurt slecht 30 minuten of nou gaat om een gebroken iPhone 7 scherm of om het vervangen van een accu. Natuurlijk maken wij gebruik van originele onderdelen zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden.  Op de uitgevoerde reparatie krijgt u natuurlijk garantie. Wij geven 90 dagen garantie mocht er toch onverhoopt iets niet goed zijn gegaan geen probleem we lossen op.

iPhone 7 Beeldscherm reparatie Den Haag

Heb je je iPhone laten vallen en is je scherm aan vervanging toe? Voor snelle reparatie van je beeldscherm  kun je bij ons zijn in Den Haag. Ook bij nieuwere toestellen zoals de iPhone X, XR, XS en XS Max kunnen snel repareren. Een iPhone 7 reparatie kost voor een origineel scherm kost  €225,-.

Ook voor een accu reparatie voor de iPhone 7, reparatie van de camera, knoppen of het oplaadpunt kunnen bij ons worden uitgevoerd. Ook voor deze reparaties kunnen binnen 30 minuten uitgevoerd worden.

iPhone reparaties bij Smartphone Repair Company

Op onze website kun je alle prijzen per toestel en reparatie bekijken. Ook heb je meteen de mogelijkheid om een afspraak in te plannen. Wij werken uitsluiten op afspraak om je zo snel mogelijk van dient te kunnen zijn.

Smartphone repair company

Ook andere reparaties