iPhone 8 reparatie den haag

Hieronder vindt u de tarieven voor het repareren van verschillende onderdelen van uw iPhone 8:

Repair

iPhone 8 reparatie Den Haag, binnen 30 minuten klaar!

De iPhone 8 is de opvolger van de iPhone 7, er zit een groot verschil dit komt door de verbeterde techniek. De backcover is van glas gemaakt, dit heeft Apple gedaan om zo ook draadloos te kunnen opladen. De iPhone 8  heeft het een Retina scherm, hierdoor gaat de accu langer mee omdat het stroom verbruik   van het beeldscherm lager is. Natuurlijk heeft Apple naast de iPhone 8 een iPhone 8 Plus model uitgebracht, deze heef een betere camera waardoor je mooie foto’s mee kunt maken. Omdat de backcover van de iPhone van glas is kan deze barsten door vallen. Ook kan het beelscherm kan kapot gaan, mocht dit het geval zijn kom dan naar Smartphone Repair Company in Den Haag. Wij kunnen het scherm snel en voordelig vervangen. Wij hebben een klaar terwijl je wacht service.

iPhone 8 beeldscherm reparatie

Barsten in het scherm wil je natuurlijk zo snel mogelijk weer weg hebben. Onze monteurs kunnen binnen 30 minuten zorgen voor een iPhone 8 scherm reparatie in Den Haag. De kosten voor het vervangen staan op onze website, ook andere iPhone reparaties die we uitvoeren voor de iPhone 8. Per toestel en per reparatie staat de prijs erbij vermeld. Een iPhone 8 Plus beeldscherm reparatie kan al worden uitgevoerd vanaf €169,- wij maken gebruik van originelen onderdelen.

Overige iPhone 8 reparaties

Ook als het gaat om kleinere reparaties zoals het vervangen van de batterij of het vervangen van de dockconnector omdat uw toestel niet goed oplaad dan kunt u ook bij ons zijn. Wij geven 90 dagen garantie op het vervangen onderdeel.

Een afspraak maken kan eenvoudig via de website of telefonisch. Heeft u nog een vraag laat het ons gerust weten.

Smartphone repair company

Ook andere reparaties