Blog

Wanneer moet de batterij van mijn iPhone vervangen worden?

Er zijn een aantal situaties waar bij het nodig is om de iPhone accu te vervangen:

  1. De batterij zwelt op en drukt van onder tegen het scherm aan. Dit kan leiden dat het scherm stuk gaat door druk. Ook bij een opgezwollen accu is het zo dat deze snel leeg loopt en uitvalt tijdens telefoneren.
  2. De accu valt uit, je hebt de iPhone opgeladen tot 100% en zonder te gebruiken loopt deze in een rap tempo leeg. Een iPhone gebruikt zonder gebruik ongeveer 1,5 % per uur. Als de accu slecht is gaat het verbruik in standby modus van 5% tot 10% per uur.
  3. De iPhone valt een een keer uit of gaat van 100% naar 70% dan naar 50%,onder 50% valt deze in een keer uit. Als je de iPhone aan de oplader zet geeft deze aan dat de iPhone batterij weer vol zit.
  4. De iPhone is leeg je zet deze aan de oplader je ziet de oplaad teken maar de iPhone slaat niet aan.
  5. De accu life is onder de 80% uit reparatie die zijn aangeboden weten wij dat het beter is om dan de accu te vervangen omdat deze dan niet optimaal werkt en ook langzamer wordt.

Als een van de bovenstaande optreed bij je iPhone, laat dan de accu door ons nakijken. Een iPhone batterij vervangen bij ons in Den Haag duurt niet langer dan 20 minuten.

You may also like...

Popular Articles...