Reparatie op locatie – Zoetermeer

iPhone laten repareren in Zoetermeer? Snelle en betaalbare reparatie is mogelijk!

Een iPhone kan veel verschillende defecten oplopen zoals een gebarsten beeldscherm, een batterij die niet wil opladen of een speaker die erg zacht klinkt. Als ruim 7 jaar en duizend iPhone reparaties in Zoetermeer verder zijn we nu echte specialisten als het gaat om iPhone reparaties.

 

Woon je in Zoetermeer en heeft je iPhone reparatie nodig?

Neem dan contact met ons op, Smartphone Repair Company komt naar u toe in Zoetermeer en repareert uw iPhone aan huis. Zelfs op doordeweekse dagen komen we langs bij op kantoor in Zoetermeer indien nodig. Zo hoeft u niet de vrij te nemen van werk en scheelt het u kostbare reistijd. Een iPhone reparatie duurt ongeveer tussen de 30 en 45 minuten.

Als u uw telefoon in Zoetermeer wil laten repareren maak dan telefonisch een afspraak met ons zodat wij dit makkelijk kunnen inplannen. Of u kunt ook dagelijks bij ons langskomen tussen 10:00 en 13:00 op ons kantoor. Zoetermeer is ongeveer 10 km van ons kantoor vandaan dus ongeveer 20 minuten met de auto.

 

iPhone X

iPhone 6 Plus

iPhone SE

iPhone 8 Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 8

iPhone 6S

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 7 Plus

iPhone 5S

Kies uit de bovenstaande overzicht welke model iPhone u heeft en zie zo wat de reparatiekosten zijn. Bel ons dan op om de reparatie afspraak in Zoetermeer in te plannen.

Uw iPhone wordt door ons professioneel en snel gerepareerd.

 

Ervaring met iPhone reparaties in Zoetermeer

Bij Smartphone Repair Company wordt je iPhone gerepareerd door deskundige reparateurs, die een ruime expertise en ervaring hebben in het uitvoeren van iPhone reparaties. Door onze vakkundige werkwijze hoeft u niet lang uw iPhone te missen.