Reparatie op locatie – Wassenaar

iPhone reparatie Wassenaar

iPhone laten vallen scherm kapot? Of laad je iPhone niet meer op? Is de batterij kapot? Wil je toestel laten repareren in Wassenaar? Zoek niet verder bij Smartphone Repair Company aan het juiste adres. Wij kunnen je iPhone binnen 30 minuten repareren in Wassenaar bij u thuis of op kantoor. Heeft je iPhone een ander probleem iPhone reparatie Wassenaar lost dit snel voor je op. Wij hebben al 7 jaar reparatie ervaring en kunnen de meeste problemen aan je telefoon oplossen. Wij hebben al honderden klanten geholpen in Wassenaar met reparaties aan hun iPhone.

iPhone reparatie op locatie in Wassenaar
Heeft u zelf geen tijd overdag om uw iPhone met gebarsten glas te laten repareren in Wassenaar? Wij hebben sinds kort een iPhone Wassenaar op locatie reparatie service. Wij komen naar u toe en repareren uw iPhone op locatie, bij u aan huis of bij u op kantoor.

 

Voordelen van iPhone reparatie Wassenaar op locatie

Het laten repareren van uw iPhone op locatie in Wassenaar heeft alleen maar voordelen. Zo hoeft u niet meer het huis uit en u bespaart tijd want wij komen naar u toe om uw defecte iPhone te repareren. Ook overdag hoeft u geen tijd te maken om vrij te nemen van het werk wij repareren uw telefoon in Wassenaar op kantoor, hoe makkelijk is dat. Om in Wassenaar te komen hanteren wij lage voorrijkosten.

 

Waarom zou je moeten kiezen voor iPhone reparatie in Wassenaar bij Smartphone Repair Company?

We zitten gevestigd in Den Haag en maar 10 km van Wassenaar af, ongeveer 20 minuten rijden. We komen op locatie in Wassenaar als u dat wilt tegen hele lage voorrijkosten. We maken gebruik van originele onderdelen om uw toestel zo te voorzien dat deze altijd goed werkt. Wij geven 90 dagen garantie op het vervangen onderdeel. Mochten we het toch niet kunnen repareren dan hanteren wij No Cure No Pay met andere woorden geen onderzoekskosten bij ons. Mocht u toestel in Wassenaar dus stuk bijvoorbeeld een beeldscherm, accu of oplaaddock vervangen moet worden, bel ons op en we repareren uw toestel snel en voordelig.

 

iPhone X

iPhone 6 Plus

iPhone SE

iPhone 8 Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 8

iPhone 6S

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 7 Plus

iPhone 5S

Kies uit een van de bovenstaande iPhone modellen zodat u makkelijk een online afspraak kunt maken om bij ons langs te komen. Wilt u gebruik maken van iPhone reparatie Wassenaar op locatie repareren bel dan voor een afspraak.