Reparatie op locatie – Voorburg

iPhone reparatie Voorburg

iPhone laten vallen scherm kapot? Of laad je iPhone niet meer op? Is de batterij kapot? Wil je het beeldscherm laten vervangen in Voorburg. Dan ben je bij Smartphone Repair Company aan het juiste adres. Wij kunnen je iPhone binnen 30 minuten repareren in Voorburg bij u thuis of op kantoor. Heeft je iPhone een ander probleem iPhone reparatie Voorburg lost dit snel voor je op. Wij hebben al 7 jaar reparatie ervaring en kunnen de meeste problemen aan je telefoon oplossen.

iPhone reparatie op locatie in Voorburg
Heeft u zelf geen tijd overdag om u iPhone met kapot glas te laten repareren in Voorburg? Wij hebben sinds kort een iPhone Voorburg op locatie reparatie service. Wij komen naar u toe en repareren uw iPhone op locatie, bij u aan huis of bij u op kantoor.

 

Voordelen van iPhone reparatie Voorburg op locatie

Het laten repareren van uw iPhone op locatie in Voorburg heeft alleen maar voordelen. Zo hoeft u niet meer het huis uit en u bespaart tijd want wij komen naar u toe om uw defecte iPhone te repareren. Ook overdag hoeft u geen tijd te maken om vrij te nemen van het werk wij repareren u telefoon in Voorburg op kantoor, hoe makkelijk is dat.

 

Waarom zou je moeten kiezen voor iPhone reparatie in Voorburg bij Smartphone Repair Company?

We zitten gevestigd in Den Haag en maar 1 km van Voorburg af, we komen op locatie in Voorburg als u dat wilt tegen hele lage voorrijkosten. We maken gebruik van originele onderdelen om uw toestel zo te voorzien dat deze altijd goed werkt. Wij geven 90 dagen garantie op het vervangen onderdeel. Mochten we het toch niet kunnen repareren dan hanteren wij No Cure No Pay, met andere woorden geen onderzoekskosten bij ons. Mocht u toestel in Voorburg dus stuk zijn, bijvoorbeeld een beeldscherm, accu of oplaaddock vervangen moet worden, bel ons op en we repareren uw toestel snel en voordelig.

 

iPhone X

iPhone 6 Plus

iPhone SE

iPhone 8 Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 8

iPhone 6S

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 7 Plus

iPhone 5S

Kies uit een van de bovenstaande iPhone modellen zodat u makkelijk een online afspraak kunt maken om bij ons langs te komen. Wilt u gebruik maken van iPhone reparatie Voorburg op locatie repareren bel dan voor een afspraak.