iPad

iPhone Reparatie Den Haag

Mocht u een iPad hebben die ook defect is dan helpen we u ook graag verder. Is uw iPad scherm bijvoorbeeld gebroken of is er iets anders defect? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Binnen 30 minuten staat u weer buiten met uw gerepareerde scherm of touchscreen. We repareren uw iPad snel en vakkundig, zodat u er direct weer gebruik van kunt maken.

Selecteer een van de iPads om vervolgens de benodigde reparatie te bekijken en een online afspraak te maken:

iPad 4

iPad Air 2

iPad 2017

iPad 3

iPad Air

iPad 2

iPad Mini

iPad Mini 2

iPad Mini 3

90 dagen garantie

Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte batterij of een probleem met de software, wij geven u 90 dagen garantie op de betreffende reparatie. Ook kunt u de kapotte iPhone door ons laten repareren aan huis of op kantoor, dat maakt het hele reparatie proces van uw iPhone eenvoudig.

Laat uw iPad repareren in onze vestiging in Den Haag

Smartphone Repair Company heeft een kantoor in Den Haag, deze is uitermate geschikt voor vakkundige en efficiënte iPad reparaties. Of u nou een privé of zakelijk iPhone heeft deze kunnen we snel repareren in Den Haag. Onze kantoor is makkelijk bereikbaar van uit Den Haag, Delft, Leidschendam en Voorburg. Wanneer u uw iPad wilt laten repareren, dan kunt u kiezen om bij ons op kantoor langs te komen in de Binckhorst of gebruik te maken van onze reparatie op locatie service tegen lage voorrijkosten. Wij kunnen uw iPad meestal binnen 30 minuten voor uw repareren, zo hoeft u niet lang uw telefoon te missen. Als u een vraag heeft over een iPad reparatie in Den Haag, laat het ons gerust weten. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 09:00 en 22:00.