Apple

iPhone Reparatie Den Haag

Smartphone Repair Company gevestigd in Den haag repareert snel uw iPhone. Heeft u schade opgelopen aan uw iPhone? Is het scherm defect, gebarsten of werkt de batterij van uw iPhone niet meer naar zoals het hoort? Laat dan uw iPhone repareren door Smartphone Repair Company. In het onderstaande overzicht kunt u de meest gebruikte iPhone modellen vinden die er op dit moment zijn. Kapotte iPad? Ook die kunnen we voor u repareren.

Selecteer een van de iPhones om vervolgens de benodigde reparatie te bekijken en een online afspraak te maken:

 

iPhone X

iPhone 6 Plus

iPhone SE

iPhone 8 Plus

iPhone 6S Plus

iPhone 8

iPhone 6S

iPhone 7

iPhone 6

iPhone 7 Plus

iPhone 5S

Den Haag iPhone reparatie: Snel en vakkundig!

Werkt uw iPhone niet meer en heeft deze reparatie nodig? Als u in Den Haag en omstreken woont, dan is een iPhone reparatie in Den Haag zo gedaan door Smartphone Repair Company. Er zijn aardig wat defecten en mankementen die weleens voor kunnen komen bij een iPhone. Een van de meest voorkomende iPhone reparatie in Den Haag is een beeldscherm reparatie, maar het komt ook regelmatig voor dat de batterij van de iPhone niet meer goed functioneert of dat het toestel niet meer wil inschakelen. Smartphone Repair Company heeft al duizenden iPhone gerepareerd en heeft dus alle expertise in huis om uw zo goed mogelijk te helpen met uw iPhone.  Zo zijn wij een van de behoren wij tot een van de beste iPhone reparatie servicebedrijven in Den Haag. Woont u in Rijswijk, Voorburg, Leidschendam, Zoetermeer of Voorburg geen probleem u kunt ook gebruik maken van onze iPhone reparatie Den Haag service bij u thuis of bij u op kantoor. Zo hoeft u de deur niet uit en kunt u gewoon verder werken terwijl wij uw iPhone repareren.

iPhone reparatie: alle modellen beschikbaar

Apple iPhone reparatie Den Haag Voorburg. Het maakt eigenlijk niet uit welk type iPhone u heeft voor reparatie, wij repareren ze namelijk allemaal. Of het nu gaat om iPhone 7 of een iPhone 8, of heeft een iPhone X? Dat maakt ons niet uit, we kunnen namelijk elke iPhone repareren en in de originele staat terugbrengen. Het kan zijn dat u niet weet wat er kapot is aan uw iPhone, dat kunnen wij door diagnose achterhalen. Wanneer we het probleem hebben gevonden, dan brengen wij u op de hoogte van de kosten.

90 dagen garantie

Of het nu gaat om een gebarsten scherm, een kapotte batterij of een probleem met de software, wij geven u 90 dagen garantie op de betreffende reparatie. Ook kunt u de kapotte iPhone door ons laten repareren aan huis of op kantoor, dat maakt het hele reparatie proces van uw iPhone eenvoudig.

Laat uw iPhone repareren in onze vestiging in Den Haag

Smartphone Repair Company heeft een kantoor in Den Haag, deze is uitermate geschikt voor vakkundige en efficiënte iPhone reparaties. Of u nou een privé of zakelijk iPhone heeft deze kunnen we snel repareren in Den Haag. Onze kantoor is makkelijk bereikbaar van uit Den Haag, Delft, Leidschendam en Voorburg. Wanneer u uw iPhone wilt laten repareren, dan kunt u kiezen om bij ons op kantoor langs te komen in de Binckhorst of gebruik te maken van onze reparatie op locatie service tegen lage voorrijkosten. Wij kunnen uw iPhone meestal binnen 30 minuten voor uw repareren, zo hoeft u niet lang uw telefoon te missen. Als u een vraag heeft over een iPhone reparatie in Den Haag, laat het ons gerust weten. U kunt ons dagelijks bereiken tussen 09:00 en 22:00.